Rachetele Patriot nu vor ajuta la rezolvarea conflictului și nici nu vor împiedica Moscova să îşi atingă obiectivele, este părerea lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin nu se lasă intimidat de rachetele Patriot

Președintele rus susține că sistemul de rachete Patriot este unul ”destul de vechi” și a menționat faptul că Rusia vrea să pună punct războiului din Ucraina.

Citește și: Reacția Rusiei după vizita lui Zelenski: "Acţiunile provocatoare ale SUA duc la o escaladare, ale cărei consecinţe nici măcar nu pot fi imaginate"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Putin vrea să încheie războiul pe cale diplomatică, însă aceste declarații nu au fost văzute cu ochi buni la Casa Albă.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe John Kirby spune că Putin nu vrea să negocieze

”Tot ce el (Putin) face, pe teren şi în aer, arată un om care vrea să continue violenţele asupra poporului ucrainean şi ca războiul să escaladeze”, a declarat Kirby jurnaliştilor.

Citește și: VIDEO- UPDATE: Volodimir Zelenski se va întâlni cu Joe Biden la Casa Albă. Un steag semnat de soldaţii de la Bahmut, cadoul lui Zelenski pentru SUA

Ucraina și aliații sunt de părere că este doar o strategie a Rusiei pentru a câștiga timp, dat fiind faptul că a avut parte de mai multe înfrângeri în ultima perioadă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si