"Este o situatie mai mult decat regretabila si ne rugam pentru familia parintelui sa ii ajute Dumnezeu sa depaseasca momentul acesta greu din viata lor. Parintele avea un comportament normal, era un parinte bun si nu a dat semne ca ar avea nevoie de sprijin, avea duhovnic, se spovedea“, a precizat purtatorul de cuvant al Mitropoliei Olteniei, Ionita Apostolache.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Silviu Neagu, un pret din comuna Ostroveni, judetul Dolj, s-a sinucis sambata seara. Barbatul a lasat un bilet de adio in care si-a explicat gestul si si-a cerut iertare de la familie, prieteni si de la Dumnezeu.

Potrivit adevarul.ro, preotul a ales sa isi puna capat zilelor dupa ce sotia l-a amenintat ca divorteaza. Silviu Neagu era mai sensibil si nu a suportat acest lucru.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si