Accidentul s-a produs la puțin timp după ora prânzului la ieșirea din stațiunea 2 Mai. Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei se afla la volan și se îndrepta spre Mangalia. O parte dintre martori au povestit că într-o curbă, Monica Macovei n-ar mai fi reuşit să ţină drumul drept şi a intrat pe contrasens.

Se pare că motociclistul ar fi fost lovit din plin și aruncat într-un parapet metalic.

Victima, în vârstă de 56 de ani a rămas nemișcată pe asfalt, iar motorul său a luat foc. Salvatorii ajunși la fața locului au chemat în ajutor un elicoper SMURD.

Ce a transmis Poliția?

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, şi o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Monica Macovei susține că nu circula pe contrasens

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a transmis printr-o postare pe pagina sa de Facebook că nu se afla pe contrasens în momentul impactului. Aceasta spune că motociclistul ar fi intrat în aripa stângă a autoturismului pe care ea îl conducea, în acea clipă s-au declanșat airbagurile, iar un cauciuc s-ar fi spart.

Fostul ministru a precizat că nu a pierdut în niciun moment controlul volanului. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, este mesajul transmis de Monica Macovei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si