Femeia sustine ca elevii care apar in imagini au probleme grave de comportament si ca nu a lovit pe nimeni. Ea a atins o eleva in timp ce incerca sa isi faca loc sa iasa din clasa.

"Cei implicati in toata aceasta chestie sunt elevi cu probleme grave de comportament. Eu raspund de elevii din Consiliu pe scoala. Am participat impreuna cu ei la campania Let’s Do It Romania.

Copiii vor sa ma sustina printr-o petitie, cei care ma apreciaza. Nu am batut niciun elev, am incercat doar sa imi fac loc sa ies din clasa, pentru ca ma incercuisera, erau pe catedra practic. Eu sunt profesor, nu sunt nici jandarm si nici politist. Acea clasa este relativ ok, in afara de patru eleve", ne-a spus prof. Raluca Mitica, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Surprinzator, profesoara de limba romana, cu gradul I si master, are o serie de cursuri absolvite in materie de violenta si consum de droguri in randul elevilor.

Copiii spun ca profesoara este tinuta in brate de directorul unitatii care nu ar baga in seama deviatiile de comportament ale acesteia.

Cazul a ajuns acum si in atentia conducerii Inspectoratului Scolar Judetean Dâmbovita, care a demarat o ancheta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si