Anatoli Antonov trage un semnal de alarmă și susține că furnizarea sistemului Patriot va duce la o escaladare a conflictului.

Ambasadorul Rusiei la Washington a reacţionat furios după vizita lui Zelenski

"Declaraţiile conciliante ale administraţiei Biden despre lipsa intenţiei de a începe o confruntare cu Rusia sunt doar vorbe goale", a declarat ambasadorul Anatoli Antonov într-o declaraţie distribuită de Ambasada rusă, care denunţă "călătoria în stil hollywoodian" a lui Zelenski la Washington.

Citește și: Zelenski a vorbit în Congresul SUA despre nevoia de pace și consideră anul 2023 unul decisiv

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Ceea ce a fost anunţat, în esenţă, cu aplauze şi zâmbete sarcastice, a fost necesitatea de a continua războiul prin procură împotriva ţării noastre, până la o victorie deplină asupra noastră", a declarat Antonov.

Antonov susține că Ucraina nu este pregătită pentru pace

"Acţiunile provocatoare ale SUA duc în mod constant la o escaladare, ale cărei consecinţe nici măcar nu pot fi imaginate", a spus el.

Citește și: Zelenski, primit de soții Biden la Casa Albă. Zelenski se află la Washington pentru a mulţumi pentru suportul Americii

"Cred că toată lumea înţelege perfect ce soartă poate avea personalul care deserveşte acest complex pe teritoriul Ucrainei", a spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si