Close sidebar
Close sidebar

Reacția Rusiei după vizita lui Zelenski: "Acţiunile provocatoare ale SUA duc la o escaladare, ale cărei consecinţe nici măcar nu pot fi imaginate"

Ambasadorul Rusiei la Washington a reacţionat furios după vizita lui Zelenski. El este de părere că Ucraina nu este pregătită pentru pace.

Diana Bostan,

Anatoli Antonov


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anatoli Antonov trage un semnal de alarmă și susține că furnizarea sistemului Patriot va duce la o escaladare a conflictului.

Ambasadorul Rusiei la Washington a reacţionat furios după vizita lui Zelenski

"Declaraţiile conciliante ale administraţiei Biden despre lipsa intenţiei de a începe o confruntare cu Rusia sunt doar vorbe goale", a declarat ambasadorul Anatoli Antonov într-o declaraţie distribuită de Ambasada rusă, care denunţă "călătoria în stil hollywoodian" a lui Zelenski la Washington.

Citește și: Zelenski a vorbit în Congresul SUA despre nevoia de pace și consideră anul 2023 unul decisiv

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Ceea ce a fost anunţat, în esenţă, cu aplauze şi zâmbete sarcastice, a fost necesitatea de a continua războiul prin procură împotriva ţării noastre, până la o victorie deplină asupra noastră", a declarat Antonov.

Antonov susține că Ucraina nu este pregătită pentru pace

"Acţiunile provocatoare ale SUA duc în mod constant la o escaladare, ale cărei consecinţe nici măcar nu pot fi imaginate", a spus el.

Citește și: Zelenski, primit de soții Biden la Casa Albă. Zelenski se află la Washington pentru a mulţumi pentru suportul Americii

"Cred că toată lumea înţelege perfect ce soartă poate avea personalul care deserveşte acest complex pe teritoriul Ucrainei", a spus el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI