Close sidebar
Close sidebar

Reactia surprinzatoare a lui Cornel Gales dupa ce a aflat ca baietii Ilenei Ciuculete canta in strada! “Nu e deloc degradant! Ba din contra, e chiar imbucurator sa ai astfel de angajamente” VIDEO

De cand nu mai sunt impresariati de Cornel Gales, fratii Mugurel si Cristi Sfetcu-Ciuculete au ajuns sa sustina cantari pe strazile din Craiova.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fiii Ilenei Ciuculete, Cristi si Mugurel Sfetcu nu o duc rau, dar nici foarte bine. Cei doi frati sunt invitati sa cante in fiecare weekend la cate o nunta, botez sau alt eveniment, atat la petreceri dichisite, cat si la altele extrem de simple.

Zilele trecute, WOWbiz.ro a dezvaluit ca fiii marii artiste au fost chemati la o petrecere organizata pe strada, intr-un cartier de case din Craiova. 

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Gazdele au incins gratarele in fata curtii si au pregatit un berbecut la protap, iar oaspetii s-au prins intr-o hora in mijlocul drumului pe orchestratia si muzica lui Mugurel si a fratelui sau, Cristi, primul cantand la orga si acordeon, iar cel mic- cu vocea.

Contactat de WOWbiz.ro, Cornel Gales nu s-a aratat mirat cand a aflat in ce loc au ajuns fiii sotiei sale sa isi desfasoare actul artistic.

 

“In primul rand, vreau sa subliniez faptul ca nu este degradant sa canti pe strada! In urma cu ani buni, am petrecut multe momente de acest fel alaturi de Zanica. Mergeam la asa-zisul “fedeles”, o petrecere pentru mezalianta, unde se intalnesc familiile viitorilor miri, petrecere care se respecta cu sfintenie in anumite zone si e foarte draga romanilor. Mai sunt si alte obiceiuri, invelitul miresei sau barbieritul mirelui, unde se pun mese si familiile nuntasilor petrec, in timp ce le canta instrumentistii.
De aceea zic ca nu este degradant pentru un lautar sa cante in strada la petreceri de acest fel, ba din contra! E imbucurator sa ai astfel de angajamente. Meseria asta este foarte frumoasa tinand cont ca viata fara muzica nu poate exista”
, a declarat Cornel Gales in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI