”Nu stiu cine a recomandat-o, dar este o numire total nepotrivita. Daca vrei sa fi dascal trebuie sa-ti asumi o anumita conduita, nu poti sa afisezi o astfel de imagine in mediul online. Sunt cat se poate de categorica!

Daca eu afisam o astfel de imagine in online, cu siguranta ca aveati o cu totul alta parere despre mine. Ca dascal, esti obligat sa ai o anumita conduita, mai ales ca ea trebuie sa coordoneze activitatea profesorilor din judet”, a declarat Ecaterina Andronescu la un post de televiziune. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Violeta Varga a fost numita inspector scolar pe "educatie permanenta"

in Arad in urma cu cateva zile. Ceea ce a atras atentia este ca femeia de 41 de ani ar fi obtinut postul fara concurs, fara CV la vedere, iar din pozele pe care le posta pe Facebook lasa de inteles ca nu de "educatie" era ea cel mai interesata.

Violeta Varga a decis sa renunte la postul de inspector scolar, motivand ca a fost hartuita de presa si ca pozele postate de aceasta pe Facebook nu ar fi trebuit discutate.

"Ca urmare a articolelor aparute in presa, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Scolar Judetean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis sa renunte la functia pentru care a fost numita(...) Precizam ca doamna prof. Violeta Varga a indeplinit conditiile legale privind ocuparea acestui post: este cadru didactic titular, grad I, membru CNEME si a depus la secretariatul ISJ Arad CV si acord scris privind ocuparea functiei mentionate, conform Metodologiei de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiei de inspector scolar din inspectoratele scolare, aprobata prin Ordinul MECTS nr. 5558/2011, cu modificarile si completarile ulterioare”, se arata in comunicatul dat presei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si