În vizita sa la Moscova, premierul chinez l-a numit pe Putin „prietenul său drag”, dar dictatorul rus a părut mai puțin entuziasmat să audă asta, în timp ce stătea cu o față sumbră pe scaun, potrivit Unilad.com.

Citește și: Putin și Xi Jinping, ceremonie fastuoasă

Pe rețelele sociale, unde momentul a devenit viral, oamenii amuzându-se de grimasa făcută de Vladimir Putin.

Premierul chinez Xi Jinping l-a numit pe dictatorul rus „prietenul său drag”, la doar câteva minute după ce și liderul de la Kremlin i-a spus "dragă prietene".

Momentul celor doi "dragi prieteni", devenit viral

Reacția incomodă a lui Putin când i se întoarce complimentul legat de prietenia celor doi a devenit virală.

Citește și: VIDEO- Președintele Xi Jinping, în vizită de stat în Moscova. Este prima vizită a liderului chinez din ultimii 4 ani

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Comentatorii de pe rețelele occidentale de socializare nu au vrut să piardă o șansă de a-l lua peste picior pe liderul rus, potrivit sursei citate.

Oamenii au observat rapid răspunsul sumbru al lui Putin la declarația de prietenie din partea liderului unei țări vecine, semnificativ mai bogată și mult mai puternică decât Rusia și care nu este

supusă unui oprobiu general pe scena globală.

Putin devine vasalul lui Xi Jinping

Un comentator a spus că fața președintelui rus „arată cât de mult urăște să aibă nevoie de Xi Jinping”, în timp ce o altă persoană a spus că „Xi înțelege că îl deține pe președintele rus, iar Putin și-a dat seama de asta”.

Altcineva a răspuns cu un desen animat greu de reprodus, cu un Xi Jinping fără cămașă care alăptează un bebeluș Putin.

Citește și: Cuvintele lui Xi Jinping sperie Occidentul. Scrisoarea integrală a liderului Chinei publicată la sosirea în Rusia

Alte Meme-uri i-au atras pe Xi și Putin în rolul lui Winnie the Pooh și a micuțului său prieten Purcel, o reprezentare care nu este bine primită în China, din moment ce Xi este deranjat în privința ideii că arată ca Winnie the Pooh.

Unul dintre comentarii spunea că Putin „simte cum este să fii un Lukașenko în viață”, referindu-se la liderul belarus, adesea văzut ca fiind o marionetă în mâna conducerii de la Moscova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si