Fosta vedeta tv a avut o postare pe pagina sa de socializare, in care concluziona ca virusul rujeolei nu exista. Olivia Steer facea referire la o decizie de anul trecut a justitiei din Germania. Mesajul ei, venit in contextul in care in tara noastra au fost numeroase cazuri de rujeola, si multi copii au murit din cauza acestei boli, a starnit proteste. Cel care a reactionat primul a fost secretarul de stat Raed Arafat, care a spus ca aceasta declaratie este iresponsabila.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acum, ministrul sanatatii a anuntat lansarea unei campanii fara precedent in tara noastra. Sorina Pintea a declarat ca in 1 iunie va demara o campanie de vaccinare “door to door” (din usa-n usa) impotriva rujeolei.

“Proiectul meu de suflet din acest moment este demararea unei campanii de vaccinare “door to door” in zonele unde imunizarea este la un nivel scazut si unde avem focare de rujeola.

Am facut un atelier de lucru la Slanic Moldova, impreună cu UNICEF si am stabilit niste reguli pe care le voi pune intr-un ordin de ministru, pana apare legea vaccinarii. Avem deja 52 de morti in urma imbolnavirii de rujeola. Deci nu mai putem astepta”, a declarat ministrul sanatatii, citat de Agerpres.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si