Close sidebar
Close sidebar

Surpriza anului în Liga Campionilor. Real Madrid, învinsă acasă de moldovenii de la Sheriff Tiraspol

Sheriff Tiraspol a reuşit o surpriză uriaşă în actuala ediţie a Ligii Campionilor, plecând cu toate punctele de pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, scor 2-1, după meciul cu liderul campionatului spaniol, Real Madrid.

Razvan Ilie,

Şeriff Tiraspol a reuşit o nouă surpriză, uriaşă de data aceasta, în actuala ediţie a Ligii Campionilor, plecând cu toate punctele de pe Stadionul Santiago Bernabeu, scor 2-1, după meciul cu liderul din LaLiga, Real Madrid.

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, a reușit marți seara un rezultat neverosimil în Champions League, învingând Real Madrid chiar pe stadionul propriu. Moldovenii conduc detașat în grupa D din Liga Campionilor,  din care mai fac parte Şahtior Doneţk și Inter Milano. 

Citeste si: Un japonez care s-a mutat de 14 ani în România a remarcat un mare defect la români

Scorul a fost deschis de moldoveni în minutul 25, după care Real Madrid a reușit să egaleze, printr-un penalty transformat de Benzema, în minutul 65. Surpriza a venit pe finalul meciului: luxemburghezul Sebastien Thill a marcat golul serii în Liga Campionilor, cu un șut din demivoleu, direct în vinclul porții lui Courtois. 

Antrenorul lui Real Madrid: "Este dificil de explicat această înfrângere"

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, după ce formaţia lui a fost învinsă, acasă, cu 2-1, de Şeriff Tiraspol, în Liga Campionilor, că îi este dificil să explice eşecul.

"Este dificil de explicat această înfrângere, având în vedere jocul pe care l-am prestat. Şeriff s-a apărat bine, dar noi am combinat bine, am reuşit să le spargem defensiva, am avut o mulţime de centrări...

dar ceea ce nu am făcut bine au fost micile detalii. Am fi putut fi mai concentraţi. Alegerile mele tactice după ce am egalat? Nu cred că am pierdut pentru că l-am pus pe Camavinga ca lateral. Am pierdut pentru că nu am avut noroc şi din cauza micilor detalii. Hazard? Nu i-a lipsit decât golul. Pentru că în rest a jucat bine, a combinat bine cu Karim Benzema. Nu îi mai rămâne decât să înscrie", a spus Ancelotti, potrivit lequipe.fr.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Doliu în lumea sportului. A murit un mare campion mondial

În lotul echipei Sheriff Tiraspol sunt numai cinci fotbaliști moldoveni, restul până la 29 fiind străini. Antrenorul moldovenilor este din Ucraina.

[Sursa foto: Twitter/ UEFA]

Sheriff Tiraspol, maximum de puncte în grupa D a Ligii Campionilor

Echipa moldoveană se află pe primul loc în Grupa D după două etape, cu maximum de puncte. 

Moldovenii sunt neînvinși în competiție în acest sezon, ajungând la 10 meciuri fără înfrângere, din care 8 fiind victorii.

Citeste si: Messi, nervos după meciul câștigat de PSG contra celor de la Lyon

În celălalt meci al grupei, Şahtior Doneţk și Inter Milano au terminat la egalitate 0-0.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Campioanei Moldovei nu are prea multe legături cu fotbalul de peste Prut. Practic, în lotul echipei sunt numai cinci fotbaliști moldoveni, restul până la 29 fiind străini. Antrenorul moldovenilor este din Ucraina.

Clasament: Şeriff Tiraspol- 6 puncte, Real Madrid- 3 puncte, Inter- un punct, Şahtior un punct.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI