Zinedine Zidane este primul antrenor care obtine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care castiga de cinci ori LC.

Golurile au fost marcate de Karim Benzema ’51 si Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.

1-0: Benzema a inscris profitand de o greseala imensa a portarului Loris Karius, care dupa ce a retinut mingea a aruncat-o exact in directia in care se afla fotbalistul echipei madrilene la doar un metru de el.

1-1: Mane a impins mingea in poarta din doi metri, dupa o deviere cu capul a lui Dejan Lovren, dupa un corner.

2-1: Bale a inscris spectaculos, din foarfeca, dupa o centrare a lui Marcelo.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

3-1: Bale a marcat cu un sut din afara careului, profitand de o noua greseala a lui Karius.

in minutul 43, un gol al echipei Real Madrid a fost anulat pentru ofsaid.

Mohamed Salah (Liverpool) si Dani Carvajal (Real Madrid) s-au accidentat in prima repriza si au parasit terenul plangand.

Real Madrid: Keylor Navas – Carvajal (Nacho ’37), Varane, Ramos, Marcelo- Modric, Casemiro, Kroos – Isco (Bale ’61) – Benzema (Asensio ’89), C.

Ronaldo. Antrenor: Zinedine Zidane

Liverpool: Karius- Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson- Henderson, Milner (Can ’83), Wijnaldum – Salah (Lallana ’31), Firmino, Mane. Antrenor: Jurgen Klopp

Meciul a fost arbitrat de sarbul Milorad Mazici, ajutat de asistentii Nenad Djokic si Danilo Grujic si de aditionalii Milovan Ristic si Dalibor Djurdjevic. Arbitru de rezerva a fost francezul Clement Turpin.

In editia 2017/2018 a Ligii Campionilor, Real Madrid s-a clasat pe locul doi in grupa H, in optimi a trecut de Paris Saint-Germain, in sferturi de Juventus Torino, iar in semifinale de Bayern Munchen.

Liverpool a castigat grupa E a competitiei, in optimi a trecut de FC Porto, in sferturi de Manchester City, iar in semifinale de AS Roma.

Real Madrid va juca pentru Supercupa Europei la 14 august, contra formatiei Atletico Madrid, detinatoarea Ligii Europa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si