Real Madrid a reuşit o revenire incredibilă în ultimele minute ale meciului cu Manchester City de pe stadionul Bernabeu, reușind să întoarcă scorul de la 0-1 la 2-1 și să ducă partida în prelungiri. 

Citeste si: 36 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua București. 7 mai, o zi istorică pentru fotbalul românesc

În meciul tur, echipa lui Guardiola învinsese la un gol diferență, 4-3, iar calificarea părea rezolvată după ce englezii au deschis scorul și în deplasare, prin Riyad Mahrez în minutul 73.

Citeste si: PSG a câștigat titlul în Ligue 1. Lionel Messi înscris un gol de excepție

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Când Manchester City aştepta încheierea partidei, Real Madrid a marcat prin brazilianul Rodrygo, din centrarea lui Benzema (minutul 90), iar spaniolii treceau în avantaj peste doar un minut (2-1), când acelaşi Rodrygo a marcat la centrarea lui Asensio (min. 90+1).

Karim Benzema, golul calificării lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor

În prelungirile semifinalei, Karim Benzema a ratat o primă ocazie în minutul 92, cu un şut prins în doi timpi de Ederson.

Atacantul francez a obţinut un penalty un minut mai târziu, fiind faultat de Ruben Dias, şi tot Benzema a fost cel care a transformat lovitura de pedeapsă (95).

Real Madrid s-a calificat în a 17-a finală Champions League în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, în care deţin recordul de trofee câştigate (13).

Benzema a ajuns astfel la 43 de goluri marcate în 43 de partide în acest sezon, în toate competiţiile. El are şi 10 goluri marcate în fazele eliminatorii ale Champions League într-un sezon, egalând recordul deţinut de Cristiano Ronaldo.

Finala Ligii Campionilor, mutată de la Sankt Petersburg la Paris

Finala competiţiei va avea loc în data de 28 mai, pe stadionul Stade de France din Paris, adversara Realului fiind Liverpool, care a trecut în cealaltă semifinală de Villarreal, cu 2-0 şi 3-2.

Manchester City, finalista de anul trecut antrenată de Guardiola, a ratat să își depășească performanța și să câștige trofeul Ligii Campionilor.

Guardiola, devastat de întorsătura de situație din finalul meciului

Real Madrid- Manchester City 3-1 (0-0, 2-1), după prelungiri
Au marcat:  Rodrygo (90, 90+1), Karim Benzema (95- penalty), respectiv Riyad Mahrez (73).
Madrid, Stadion ''Santiago Bernabeu''
Liga Campionilor- semifinale (retur)
În tur: 3-4.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si