De asemenea, pentru a putea fi sigur că mașina se află în cea mai bună condiție, aveți grijă să folosiți piesele de schimb potrivite.

Când vine vorba de plăcuțele de frână, cele A.B.S s-au dovedit a fi mai eficiente comparativ cu alte branduri, întrucât oferă clienților și cumpărătorilor ceea ce caută. Plăcuțele de frână cu arc A.B.S. sunt cele mai vechi pe piață, iar sistemul și modul lor de funcționare s-a dovedit a fi mult mai bun decât a altor produse ce se găsesc în prezent la vânzare.

Produsul folosește așa numitul dispozitiv întrerupt, care percepe blocarea roților mașinii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Când se întâmplă acest lucru, frâna va fi eliberată, dar numai pentru o fracțiune de secundă, cu scopul de a permite șoferului o poziționare mai bună pentru rotirea ușoară a roților. Cum plăcuța de frână cu arc A.B.S. este foarte eficientă în funcționare, ea previne blocarea roților. Aceste blocări sunt foarte periculoase, întrucât pot determina ieșirea mașinii de pe carosabil, fapt ce poate rezulta într-un accident grav. Astfel, plăcuțele de frână cu arc A.B.S.

vă vor asigura un control complet asupra tuturor celor patru roti ale mașinii.

 

Scris cu: www.autodoc24.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si