Liniștea apelor din Grecia a fost spulberată de rechinul Mako, în timp ce înota lângă barca unui pescar. Zakynthos și Kefalonia sunt acum pândite de rechinul Mako, care în ultimii ani a atacat, uneori mortal, mai mulți turiști în Egipt.

Rechinul Mako a ajuns în Grecia

În Grecia exista mitul că nu există rechini. Din păcate, acest mit a fost spulberat după ce un pescar, Yannis Geladas, a filmat un rechin, care se pare ca aparține speciei Mako.

Filmarea lui Yannis Geladas a ajuns pe rețelele sociale și a înspăimântat localnicii.

Postarea pescarului a fost distribuită cu descrierea "Rechin în apele noastre". Oamenii au reacționat imediat. Printre comentarii se regăsesc și oameni care nu se tem de rechin și consideră că apele îi aparțin prădătorului.

"De fapt, apele sunt ale lui", a comentat unul dintre oameni.

"Fără surf de acum", a comentat altcineva.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO: Panică la malul mării! Doi pescari din Italia au filmat un rechin în apriopiere de plajă

Prădătorul a făcut multe victime

Deși în postare nu era specificat care este specia rechinului, aspectul prădătorului l-a identificat aparținând speciei Mako, una dintre cele mai periculoase specii de rechini.

Anul trecut, Mako a ucis în Marea Roșie. O româncă a fost ucisă în timp ce era în vacanță cu familia în Egipt. Femeia nu a avut nicio șansă de salvare. Tot în Marea Roșie, Mako a ucis și o femeie austriacă. 

Filmarea lui Yannis Geladas a ajuns pe rețelele sociale și a înspăimântat localnicii

Filmarea lui Yannis Geladas a ajuns pe rețelele sociale și a înspăimântat localnicii

[Sursa foto: Capturi Facebook]

Printre victimele rechinului Mako se numără mai mulți oameni care au fost grav răniți. Un ucrainean a avut brațul amputat după ce prădătorul l-a atacat, iar un ghid turistic egiptean și-a pierdut piciorul în urma atacului aceluiași prădător.

Citește și: Momentele de groază prin care a trecut o echipă de filmare de la Netflix atacată de rechini: ”Toată barca a explodat”

Marea Roșie atacată de rechini

Marea Roșie este atacată și de alte specii de rechini. Un rechin Tigru a omorât la începutul acestei luni un bărbat rus, mâncându-l de viu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Atacul rechinului a fost filmat de turiști și postat pe diferite platforme sociale, cum ar fi Twitter. Oamenii au fost șocați, dar nu au putut să intervină pentru a îl salva pe bărbat. În filmări se vede cum rechinul îl cuprinde pe bărbat, provocându-i chinuri groaznice.

Citește și: Un înotător profesionist a fost dat dispărut într-o traversare a Canalului Mânecii

Așadar, rechinul Mako le dă coșmaruri turiștilor atât la Marea Roșie, unde au avut loc mai multe atacuri mortale, cât și la Mediterana, unde a apărut recent un exemplar uriaș filmat de pescari în apropierea unor insule din Grecia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si