Un recipient cu o substanță „probabil inflamabilă” a fost găsit, sâmbătă, în curtea unei locuințe din Sinteşti, judeţul Ilfov, iar poliţiştii fac verificări în acest caz. Incidentul are loc la o zi după ce, în aceeaşi localitate, un bărbat a găsit o grenadă legată de gard. Poliţiştii încearcă să stabilească dacă există o legătură între cele două cazuri.

Citește și: Polițistul care a ucis-o pe Raisa a ajuns față în față cu familia fetei

„Facem precizarea că poliţiştii efectuează activităţi specifice pentru stabilirea existenţei unei eventuale legături între cele două cazuri, respectiv cel din data de 6 ianuarie şi cel de astăzi, 7 ianuarie”, a transmis IPJ Ilfov.

Ce au anunțat autoritățile

Potrivit Poliției Județene Ilfov, sâmbătă, în jurul orei 7:46 poliţiştii din Popeşti Leordeni au fost sesizaţi despre faptul că, în curtea unei locuințe din satul Sinteşti, comuna Vidra, a fost găsit un dispozitiv care miroase a gaz.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Mai mulți polițiști au fost răniți de un șofer drogat

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din Popeşti Leordeni, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului Tribunalului Ilfov pentru efectuarea activităților din competenţă, iar din primele verificări au stabilit faptul că în cauză nu este vorba despre o grenadă, la faţa locului fiind găsit un recipient, care ar fi conţinut o substanţă, probabil inflamabilă”, a arătat sursa citată.

În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

Citește și: Mașină de poliție, implicată într-un accident grav în Neamț

Sesizarea vine la o zi după ce, tot la Sinteşti, un bărbat a descoperit o grenadă legată de un gard. Pirotehniştii care au intervenit la faţa locului, după ce bărbatul a alertat poliţia, au ridicat dispozitivul şi l-au dezamorsat. Nimeni nu a fost rănit în urma evenimentului. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Citește și: Modificări importante ale polițelor RCA în 2023: Ce trebuie să știi despre noile reguli


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si