Apar noi detalii în cadrul crimei de la Brăila, care a șocat o țară întreagă. Oamenii legii au decis că Maricel Mihai a ucis-o cu sânge rece pe doctorița Marina Gavril. Până în acest moment anchetatorii nu au reușit să afle de ce a fost omorâtă femeia, dar polițiștii nu iau în calcul posibilitatea ca relația conjugală sau cea de afaceri cu soțul victimei să fi dat naștere tragediei din cabinetul stomatologic.

Citește și: Un cioban din Argeș, mușcat de urs în timp ce încerca să își apere oile. Bărbatul a ajuns de urgență la spital

femeie ucisa, crima braila, tragedie

Criminalul, surprins de camerele de supraveghere înainte să o ucidă pe doctoriță

Anchetatorii au reconstituit fiecare mișcare a ucigașului din ziua în care acesta i-a luat viața Marinei. În data de 16 iulie, bărbatul a fost filmat de camere de supraveghere în timp ce a coborât dintr-un taxi, moment în care s-a dezbrăcat de cămașa pe care o purta și a rămas doar în tricou.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

În momentul în care inculpatul a observat camera de supraveghere de pe strada Roșiori, unde a ajuns puțin după ora 16:00, acesta și-a acoperit fața cu mâna stângă și a mers înapoi pe stradă.

Câteva minute mai târziu, bărbatul a fost surprins de alte camere de supraveghere. De această dată purta o mască chirurgicală pe față, o mănușă albastră pe mâna dreaptă și o pungă albă, pe care o tot muta dintr-o mână în alta, scrie infobraila.ro. Pentru a fi mai greu de recunoscut, individul și-a pus și o șapcă pe cap.

La 16:27:10, bărbatul este observat cum urcă treptele cabinetului stomatologic, a deschis ușa, a intrat, după care s-a asigurat că închide ușa în urma lui. Doar 33 de secunde mai târziu, camerele de supraveghere din zonă l-au surprins cum iese din cabinet. Chiar dacă în acest moment nu există o filmare concretă a atacului, modul în care a fost ucisă femeia le-a dat destule detalii anchetatorilor.

După crimă, individul s-a îndepărtat de cabinet. La un moment dat s-a dezbrăcat de o parte dintre haine. Nu după mult timp ajunge într-o zonă în care sunt multe tomberoane, lângă care se oprește. După ce pune o pungă pe pământ, bărbatul scoate lucrurile pe care le avea acolo și le abandonează. Obiectele au fost însă descoperite de o persoană care le-a predat investigatorilor.

Pe baza comportamentului său, în acest moment oamenii legii cred că ucigașul a premeditat fapta. Dacă individul va fi găsit vinovat pentru omor, acesta riscă să petreacă între 15 și 25 de ani în spatele gratiilor.

Citeste si: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

Citește și: UPDATE Noi detalii în cazul doctoriței ucise în propriul cabinet. Ce a făcut criminalul din Brăila, după ce i-a aplicat stomatologului mai multe lovituri de cuțit: „Ceea ce se găsește în telefon…”

femeie ucisa, crima braila, tragedie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si