Close sidebar
Close sidebar

Record de cazuri COVID-19 în SUA

Statele Unite au depăşit luni pragul de 18 milioane de cazuri recenzate de coronavirus, cu peste 319.000 de morţi de la debutul pandemiei, potrivit Universităţii Johns Hopkins, relatează AFP.

Alina Raducu,

Record de cazuri COVID-19 în SUA

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ţara, cea mai afectată din lume, se confruntă cu o revenire spectaculoasă a epidemiei.

Luni, 1.658 de decese şi 190.972 de noi infecţii au fost înregistrate, potrivit unui bilanţ efectuat la zi la ora locală 20.30 de AFP cu cifrele universităţii, actualizate.

Luni seara, SUA numărau 18.011.449 de cazuri recenzate

Acest nou prag este depăşit în momentul în care în Statele Unite a început campania de vaccinare, după ce a fost acordată urgent autorizareaa vaccinurilor Pfizer/ BioNTech şi Moderna.

Pentru a da un exemplu şi a-i linişti pe sceptici, preşedintele ales Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, s-a vaccinat, în faţa camerelor de televiziune, cu vaccinul împotriva COVID-19.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Joe Biden a fost vaccinat în direct împotriva COVID-19 (VIDEO)

Vice-preşedintele în exerciţiu Mike Pence a fost şi el vaccinat vineri, tot public, precum şi alţi lideri din Congresul american

În ciuda speranţei adusă de vaccinuri, Statele Unite se aşteaptă la o iarnă foarte dură.

Mai mult de 115.000 de persoane bolnave de Covid sunt internate în ţară, un record, potrivit Covid Tracking Project, care urmăreşte zilnic datele din SUA.

Citeste si: Ludovic Orban a fost ales președintele Camerei Deputaților

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI