Close sidebar
Close sidebar

Record de decese în Marea Britanie din cauza COVID-19

Marea Britanie a devenit, marţi, prima ţară europeană care a depăşit pragul de 100.000 de decese cauzate de coronavirus, informează AFP.

Alina Raducu,

Record de decese în Marea Britanie din cauza COVID-19

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform bilanţului prezentat de Ministerul britanic al Sănătăţii, s-au înregistrat 1.631 de noi decese cauzate de Covid-19 în Marea Britanie, ceea ce face ca titalul să ajungă la 100.162 decese.

Record de decese în Marea Britanie din cauza COVID-19

“Îmi pare rău că trebuie să vă spun că astăzi numărul deceselor cauzate de Covid în Marea Britanie a depăşit 100.000. Condoleanţe tuturor celor care au pierdut pe cineva iubit”, a afirmat premierul Boris Johnson.

În ceea ce priveşte numărul contaminărilor, acesta a ajuns la peste 3,7 milioane, fiind raportate 20.089 de cazuri în ultimele 24 de ore.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Au fost vaccinate până acum peste 6,8 milioane de persoane în Regatul Unit.

Citeste si: VIDEO -Tulpina mutant de COVID,posibilă cauză a unui focar de infecție

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI