Marea Britanie a înregistrat duminică 2.988 de cazuri noi de coronavirus, cel mai ridicat nivel după data de 23 mai, în creştere de la numărul de 1.813 consemnat sâmbătă, relatează Reuters.

Ministrul britanic al Sănătăţii, apel către toți tinerii 

Ministrul britanic al Sănătăţii, Matt Hancock, a declarat că această creştere este ”îngrijorătoare”. Acesta a adăugat că majoritatea  celor infectaţi sunt tineri.

Citeste si: Coronavirus: Cel puţin 880.396 de morţi în toată lumea, aproape 27 de milioane de cazuri de infectare

Citeste si: Ludovic Orban a anunțat ce se va întâmpla anul viitor cu salariul minim

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Creşterea numărului de cazuri care a avut loc stăzi este îngrijorătoare. Cazurile sunt în mod preponderent în rândul oamenilor tineri, dar am observat şşi în alte ţări din lume şi În Europa această creştere în rândul tinerilor, ceea ce a dus la o creştere la nivelul întregii populaţii”, a spus ministrul.

Hancock a subliniat că toată lumea trebuie să respecte măsurile de distanţare socială pentru a preveni răspândirea infecţiilor.

Bilanț coronavirus România- 6 septembrie

Până astăzi, 6 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 95.014   cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

40.307 pacienți au fost declarați vindecați și 12.228 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.  

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.150

de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Citeste si: Imagini cu puternic impact emoțional! Un francez care suferea de o boală incurabilă a vrut să îşi transmită în direct moartea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si