Citeste si: Sondaj: Românii se tem de vaccinul anti-COVID. Printre ultimii din lume dispuși să se vaccineze

În urma testelor făcute, de miercuri până joi, Prahova a raportat 144 de noi de îmbolnăviri COVID-19 stabilite, iar statistica arată un record în ceea ce priveşte infectările la copii şi adolescenţi, 19 dintre noile cazuri fiind la categoria de vârstă sub 18 ani. Însă în această perioadă, mai multe cazuri s-au constatat, la categoriile de vârstă 40-49 de ani, unde au fost puse 26 de noi diagnostice şi 50-59 de ani cu 35 de noi cazuri.

Numărul cazurilor de îmbolnăviri de SARS Cov 2 la copii a crescut, în Prahova

Ca urmare a creşterii numărului cazurilor de COVID-19 la elevi sau angajaţi ai unităţilor didactice, peste 17.000 de elevi din tot judeţul participă la cursuri organizate exclusiv online. Aproximativ 15.000 dintre aceştia stau acasă pentru că s-au închis temporar şcolile, iar în cazul altor 2000 este vorba despre clase sau grupe care învaţă în baza scenariului roşu, potrivit oficialilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un om a decedat în urma testării vaccinului anti-covid

Încă de la începutul pandemiei și până în acest moment, în județul Prahova, 8367 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, fiind înregistrare 281 de decese. Patru decese asociate infecţiei cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în 24 de ore, fiind vorba despre o femeie de 50 de ani şi trei bărbaţi, de 76, 77 şi 78 ani, cu comorbidităţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si