Close sidebar
Close sidebar

RECORD de zile libere pentru romani! Cand vom avea urmatoarea mini-vacanta

Anul 2017 a fost unul foarte prolific pentru români, care au avut parte de mai multe mini-vacanţe. De fiecare dată când sărbătorile oficiale au picat în preajma weekend-ului, Guvernul a decis să le lege pentru a oferi mai multe zile libere românilor. Următoarea mini-vacanţă pentru români va fi în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 
Românii au avut, până acum, 5 week-enduri prelungite şi asta pentru că 11 dintre cele 14 sărbători legale au picat în cursul săptămânii. Prima vacanţă scurtă am avut-o în luna ianuarie, cu ocazia Zilei unirii principatelor. Pentru că 24 ianuarie a picat marţi, Guvernul a decretat zi liberă şi luni, pe 23. A urmat o nouă vacanţă, de Paşte, de pe 15 pe 17 aprilie. Două săptămâni mai târziu, Ziua internaţională a muncii a fost prilej pentru un nou week-end prelungit, potrivit stiripesurse.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cea mai lungă vacanţă a fost însă în luna iunie, când am sărbătorit Ziua Copilului şi Rusaliile. Executivul a stabilit ca 2 iunie să fie, de asemenea zi liberă, pentru ca românii să se bucure de 5 zile de vacanţă. Adormirea Maicii Domnului aduce o nouă zi liberă în plus, peste cele stabilite prin lege. Mulţi români se vor întoarce la serviciu abia miercuri, după 4 zile de relaxare.
 
Tot 4 zile de vacanţă vom avea şi spre finalul anului, când sărbătorim Sfantul Andrei şi Ziua Naţională, 1 decembrie. Prima şi a doua zi de Crăciun pică luni şi marţi, astfel că şi la finalul anului vom avea 4 zile libere legate.
 
Sursa: WOWbiz.ro
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI