Potrivit presei locale, el a murit înainte de sosirea ambulanţei, iar soţia sa Marina Urusova i-a confirmat ulterior decesul. Vecinii spun că au auzit „ţipete şi înjurături” înainte de incident.

Potrivit datelor preliminare, la momentul incidentului acesta se afla sub influenţa drogurilor.

Citeste si: Reacția Rusiei după deturnarea avionului de pasageri în Belarus pentru arestarea unui jurnalist ostil regimului Lukașenko

Înainte de moartea sa, Yegor Prosvirnin s-a comportat inadecvat

Conform datelor preliminare, acesta se afla sub influenţa drogurilor şi a intoxicaţiei alcoolice. După ce Prosvirnin s-a închis în camera lui, a aruncat pe jos lucruri şi a spart mobilă.

În mâinile bărbatului au fost găsite un recipient cu gaz şi un cuţit. Pentru a stabili circumstanţele morţii lui Prosvirnin, va fi efectuată o examinare medico-legală.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Politicianul rus Roman Yuneman a declarat pentru ziarul Podyom că s-a întâlnit cu jurnalistul în urmă cu două săptămâni şi totul părea „normal”.

Citeste si: Moscova critică livrări de gaze naturale ale Germaniei către Polonia şi Ucraina

Yegor Prosvirnin, fondatorul blogului ,,Sputnik și Pogrom''

Prosvirnin a fondat controversatul blog de dreapta Sputnik şi Pogrom, care a susţinut anexarea Crimeei şi izbucnirea ostilităţilor în estul Ucrainei.

Mai târziu acesta l-a criticat pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, şi a prevestit că în Rusia va izbucni un război civil.

Jurnalistul a spus anterior: „Cred că totul se va prăbuşi. Nu numai Novorossia se va prăbuşi, ci şi Federaţia Rusă".

Site-ul său web a fost adăugat ulterior pe lista site-urilor blocate în Federaţia Rusă în 2017 pentru promovarea ideilor de „ură etnică şi religioasă care creează ameninţări la adresa securităţii publice şi încurajează extremismul”.

Citeste si: Vladimir Putin promite Occidentului un răspuns "militar şi tehnic"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si