Close sidebar
Close sidebar

Referendumul pentru familie. O femeie din Dolj a fost audiată după ce ar fi votat de 17 ori!

Poliţiştii doljeni efectuează cercetări în comuna doljeană Bistreţ, după ce un cetăţean a reclamat la 112 că o femeie a votat în numele a altor 17 persoane.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La 112 s-a primit un apel în jurul orei 15.30 că una dintre salariatele Primăriei Bistreţ ar fi intrat în secţia de votare cu 17 cărţi de identitate.

Sesizaţi de doljeanul Nicolae Purcărin, oamenii legii au început audierea femeii acuzate de vot multiplu, dar şi a cetăţenilor care i-au înmânat acesteia cărţile de identitate.

În cele patru secţii de votare din comuna Bistreţ, până la ora 13.00, votaseră 514 persoane din cei 3.209 alegători de pe listele permanente, cea mai mare prezenţă fiind înregistrată la secţia din incinta Şcolii Gimnaziale din Bistreţ, unde 21,57% din alegătorii de pe liste votaseră deja până la ora 13.00.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI