<script type="text/javascript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=aTgsNzdmdyww"></script> Regele Charles se va reîntoarce la îndatoririle publice cu o vizită la un spital și la un centru specializat în cancer astăzi, 30 aprilie, informează Independent.

Regele Charles revenire datorie

Imagine cu Regele Charles.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cum a ajuns un român să spele mașinile Regelui Charles? Eugen are o poveste impresionantă

Un purtător de cuvânt a declarat că "ritmul" va fi "atent calibrat pe măsură ce recuperarea sa continuă, în strânsă consultare cu echipa sa medicală".

Regina Camilla îl va însoți pe Charles la centru

Așadar, regele și regina se vor întâlni cu medici și pacienți în timpul vizitei, în încercarea de a crește și mai mult gradul de conștientizare a importanței diagnosticării timpurii și de a evidenția cercetările inovatoare care au loc la centru.

Citește și: Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit! Palatul Buckingham face deja planul pentru funeralii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acesta va fi primul angajament public al monarhului în vârstă de 75 de ani de la diagnosticarea cu cancer, iar acum urmează și o declarație emisă de Palatul Buckingham în care să se vorbească despre starea regelui, mai scrie sursa citată mai sus. Angajamentul public vine, de asemenea, înainte de întoarcerea planificată a prințului Harry în Marea Britanie pentru o ceremonie de marcare a 10 ani de la Jocurile Invictus, săptămâna viitoare. 

Regele Charles revenire datorie

Fotografii cu regele Charles și Camilla.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Vizita ducelui de Sussex va marca prima sa vizită în țară de când l-a vizitat pe tatăl său în februarie, când a fost anunțat diagnosticul de cancer al regelui. Harry va fi prezent la slujba de mulțumire de la Catedrala St Paul din Londra, miercuri, 8 mai, unde se așteaptă ca el să susțină o prelegere. 

Prințul Harry nu va fi însoțit de Meghan în călătoria sa în Marea Britanie, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului. 

Luni, 29 aprilie, regina consoartă a găzduit echipajul iahtului Maiden la Clarence House înainte de întoarcerea la serviciu a regelui Carol, pentru a sărbători victoria lor în cursa Ocean Globe Race. 

Citește și: Casa regelui Charles din Viscri, redeschisă pentru vizitare! Ce îi așteaptă pe turiști? "Mă simțeam intrat într-o lume suprarealistă"

Grupul a intrat în istorie devenind primul echipaj feminin care a câștigat o cursă de iahturi în jurul lumii la începutul acestei luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si