Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Regele Charles a revenit la datorie, după diagnosticul de cancer! Care este starea monarhului?

Regele Charles se va întoarce la îndatoririle publice! Unde va merge prima dată monarhul?

Stefania Pavel,

Imagini cu Regele Charles.

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

<script type="text/javascript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=aTgsNzdmdyww"></script> Regele Charles se va reîntoarce la îndatoririle publice cu o vizită la un spital și la un centru specializat în cancer astăzi, 30 aprilie, informează Independent.

Imagine cu Regele Charles.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cum a ajuns un român să spele mașinile Regelui Charles? Eugen are o poveste impresionantă

Un purtător de cuvânt a declarat că "ritmul" va fi "atent calibrat pe măsură ce recuperarea sa continuă, în strânsă consultare cu echipa sa medicală".

Regina Camilla îl va însoți pe Charles la centru

Așadar, regele și regina se vor întâlni cu medici și pacienți în timpul vizitei, în încercarea de a crește și mai mult gradul de conștientizare a importanței diagnosticării timpurii și de a evidenția cercetările inovatoare care au loc la centru.

Citește și: Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit! Palatul Buckingham face deja planul pentru funeralii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Acesta va fi primul angajament public al monarhului în vârstă de 75 de ani de la diagnosticarea cu cancer, iar acum urmează și o declarație emisă de Palatul Buckingham în care să se vorbească despre starea regelui, mai scrie sursa citată mai sus.

Angajamentul public vine, de asemenea, înainte de întoarcerea planificată a prințului Harry în Marea Britanie pentru o ceremonie de marcare a 10 ani de la Jocurile Invictus, săptămâna viitoare. 

Fotografii cu regele Charles și Camilla.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Vizita ducelui de Sussex va marca prima sa vizită în țară de când l-a vizitat pe tatăl său în februarie, când a fost anunțat diagnosticul de cancer al regelui.

Harry va fi prezent la slujba de mulțumire de la Catedrala St Paul din Londra, miercuri, 8 mai, unde se așteaptă ca el să susțină o prelegere. 

Prințul Harry nu va fi însoțit de Meghan în călătoria sa în Marea Britanie, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Luni, 29 aprilie, regina consoartă a găzduit echipajul iahtului Maiden la Clarence House înainte de întoarcerea la serviciu a regelui Carol, pentru a sărbători victoria lor în cursa Ocean Globe Race. 

Citește și: Casa regelui Charles din Viscri, redeschisă pentru vizitare! Ce îi așteaptă pe turiști? "Mă simțeam intrat într-o lume suprarealistă"

Grupul a intrat în istorie devenind primul echipaj feminin care a câștigat o cursă de iahturi în jurul lumii la începutul acestei luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI