Mai mult, monarhul le-a transmis angajaților cu salarii mici (câteva sute), că vor primi până la 600 de lire în plus pe lângă salariul din această lună, scrie The Sun.

Astfel, bonusurile în valoare totală de zeci de mii lire urmează să fie acoperite din veniturile private ale regelui și nu provin din banii contribuabililor, un subiect sensibil pentru britanici în această perioadă.

Regele Charles al III-lea oferă bonus de 600 de lire pentru angajații săi cu salarii mici

Regele îți va ajuta angajații să-și plătească facturile pentru încălzire și să facă față plăților ipotecare suplimentare pe fondul temerilor legate de recesiune. 

"Regele dă bani din propriul buzunar angajaților cu cele mai mici venituri care lucrează pentru casa regală pentru a-i ajuta să facă față crizei actuală. Acest bonus urmează să fie acordat în așa fel încât cei cu salariile cele mai mici să primească cei mai mulți bani", potrivit unei surse apropiate regelui.

Citește și: Președintele Turciei: „Rusia este un stat puternic, iar Occidentul atacă aproape fără limite Rusia”

Regele Charles al III-lea, bonus de 600 de lire pentru angajații săi cu salarii mici, care nu își pot plăti facturile

Regele Charles al III-lea, bonus de 600 de lire pentru angajații săi cu salarii mici, care nu își pot plăti facturile

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Klaus Iohannis: „Franţa este un susţinător al aderării ţării noastre la Spaţiul Schengen. România este pregătită să adere..”

Așadar, angajații care câștigă mai puțin de 30.0000 de lire pe an vor primi bonusul de 600 de lire din partea monarhului pentru a face față scumpirilor cu care Regatul Unit se confruntă în ultima vreme.

"Regele este foarte conștient de creșterea facturilor la energie cu care se confruntă oamenii și îngrijorat de bunăstarea economică a personalului loial al palatului și e gata să facă tot ce

poate",  mai precizează sursa citată.

Citește și: FOTO/VIDEO- Șase percheziții în București, într-un dosar ce vizează traficul de droguri de mare risc. Ce au descoperit procurorii DIICOT

Însă, pentru personalul care câștigă mai mult, bonusurile oferite de regele Charles al III-lea ar urma să fie ceva mai mici. Astfel, cei care primesc între 30.000 și 40.000 lire de ani vor primi 400 de lire în plus în pachetul lor de plată. Angajații Casei Regale care sunt plătiți între 40.000 și 45.000 de lire pe an vor primi 350 de lire în plus luna aceasta.

De asemenea, persoanele singure și care sunt cazate de Casa Regală primesc ajutor de 200 de lire. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si