Close sidebar
Close sidebar

Regele Charles al III-lea va veni în vizită în România în luna iunie

Regele Charles al III-lea va veni în România pe 2 iunie și va vizita și reședința sa de la Viscri.

Maria Stiuca,

Regele Charles al III-lea va veni în vizită în România în luna iunie

[Sursa foto: News.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Regele Charles al III-lea va sosi în România pe data de 2 iunie și va fi primit la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis. Alteța Sa va face o vizită și la reședința de la Viscri.

Regele Charles al III-lea va veni în România pe 2 iunie

Potrivit news.ro, Regele Charles al III-lea va fi primit la Palatul Cotroceni la data de 2 iunie de președintele Klaus Iohannis. Astfel, Majestatea Sa va vizita și reședința de la Viscri.

Citește și: Reprezentanții Regelui Charles au dezvăluit cine era „doamna cu coasă”, silueta neagră văzută la intrarea în Westminster Abbey

Potrivit aceleiași surse, Regele va veni singur, fără a fi însoțit de soția sa, Regina Camilla.

În timpul vizitei, Regele se va deplasa și la reședința de la Viscri.

Citește și: VIDEO- Fără mașini în satul promovat de Regele Charles al III-lea

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ultima vizită a Alteţei Sale Regale Charles, pe atunci Prinţ de Wales, a avut loc în luna mai 2022.

Citește și: VIDEO- Dezbateri la țară pe tema încoronării regelui Charles al III-lea

Săptămâna trecută, preşedintele Klaus Iohannis a participat la ceremonia încoronării Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea şi a Reginei Camilla, la Westminster Abbey.

Detaliul care a trecut neobservat la încoronarea regelui Charles al III-lea. Ce l-a enervat pe monarh

Regele Charles al III-lea a exprimat nemulţumirea faţă de monotonia situaţiei, înaintea ceremoniei de încoronare de la Westminster Abbey, conform unui expert în citirea pe buze.

El a transmis că mereu se întâmplă ceva şi că se plictiseşte. Aceste cuvinte au fost observate prin citirea mişcărilor buzelor în timp ce regele îşi exprima aceste gânduri, înainte de ceremonia importantă de încoronare.

Regele şi regina au ajuns la Westminster Abbey cu puţin timp înainte de ora stabilită şi au fost nevoiţi să aştepte în trăsură pentru ca ceilalţi invitaţi să se adune.

În schimb, William și Kate, Prinţul şi Prinţesa de Wales, care au fost însoţiţi de copiii lor, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, au întârziat şi au intrat în procesiunea regelui în Westminster Abbey, alăturându-se acestuia după ce a fost iniţiată procesiunea.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și:  VIDEO- Cine este Alexandru Tătar, pălincarul care l-a întâlnit pe Regele Charles în urmă cu mai mulți ani? „Am vrut să îi dovedesc pălinca mea ce aromă are”

Un expert în citirea buzelor a declarat pentru jurnaliștii de la Sky News că înainte de ceremonie, regele a făcut o plângere:  “Nu putem fi niciodată la timp. Da, sunt... Este ceva negativ. Întotdeauna există ceva... Este plictisitor”.

Potrivit programului, William şi Kate erau aşteptaţi să ajungă la Westminster Abbey pentru ceremonie la ora locală 10.45,în timp ce Charles şi Camilla urmau să sosească mai târziu, la ora 10.53.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI