Tânărul în vârstă de 31 de ani a fost încătușat în instanță, chiar când mama sa îl privea cu ochii în lacrimi după decizia judecătorului. Magistratul Lewis Kaplan a admis ideea procurorilor care l-au acuzat pe Bankman-Fried că a încercat să îi influențeze pe martorii care erau așteptați să depună mărturie împotriva tânărului judecat. Acesta a negat afirmațiile.

"Există un motiv probabil să credem că inculpatul a încercat să manipuleze martorii de cel puțin două ori", a explicat judecătorul Kaplan.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Audierea în ceea ce privește revocarea  cauțiunii  lui Bankman-Fried a avut loc înaintea procesului, care în acest moment este programat pentru octombrie.

Sam Bankman-Fried a fost arestat în decembrie

Tânărul în vârstă de 31 de ani a fost arestat anul trecut în decembrie sub acuzația că a folosit abuziv bani de la investitori și clienți ai bursei sale de criptomonede falimentare FTX pentru a face plățile către niște proprietăți, donații politice și pierderi ale fondului său speculativ, Alameda Research.

Acesta a negat afirmațiile și a fost lăsat în libertate la casa părinților săi din Palo Alto, California.

El a avut o obligațiune de 250 de milioane de dolari (197 de milioane de lire sterline). A fost forțat să-și predea lucrurile din buzunare, să își scoată șireturile, jacheta și cravata înainte de a fi luat vineri de Serviciul Marshals al SUA, potrivit Reuters.

Tatăl său a fost și el prezent la tribunal unde și-a pus mâna pe inimă, în momentul în care fiul său a fost dus cu cătușe.

Instanța a luat măsurile pentru face mai dure restricțiile pe care le are Bankman-Fried la începutul acestui an, motivând eforturile sale de a lua legătura și de a contacta persoanele implicate în caz și faptul că a utilizat rețea privată virtuală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si