Close sidebar
Close sidebar

„Regele Criptomonedelor” va merge la închisoare după ce judecătorii i-au respins cauțiunea

Sam Bankman-Fried a fost arestat sub acuzația de fraudă în 2022, după ce compania sa de criptomonede s-a prăbușit. Acum, trebuie să aștepte vertictul final al judecății în spatele gratiilor. Este decizia unui judecător american, relatează BBC.

Madalina Grigore,

„Regele Criptomonedelor” va merge la închisoare după ce judecătorii i-au respins cauțiunea


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul în vârstă de 31 de ani a fost încătușat în instanță, chiar când mama sa îl privea cu ochii în lacrimi după decizia judecătorului. Magistratul Lewis Kaplan a admis ideea procurorilor care l-au acuzat pe Bankman-Fried că a încercat să îi influențeze pe martorii care erau așteptați să depună mărturie împotriva tânărului judecat. Acesta a negat afirmațiile.

"Există un motiv probabil să credem că inculpatul a încercat să manipuleze martorii de cel puțin două ori", a explicat judecătorul Kaplan.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Audierea în ceea ce privește revocarea  cauțiunii  lui Bankman-Fried a avut loc înaintea procesului, care în acest moment este programat pentru octombrie.

Sam Bankman-Fried a fost arestat în decembrie

Tânărul în vârstă de 31 de ani a fost arestat anul trecut în decembrie sub acuzația că a folosit abuziv bani de la investitori și clienți ai bursei sale de criptomonede falimentare FTX pentru a face plățile către niște proprietăți, donații

politice și pierderi ale fondului său speculativ, Alameda Research.

Acesta a negat afirmațiile și a fost lăsat în libertate la casa părinților săi din Palo Alto, California. El a avut o obligațiune de 250 de milioane de dolari (197 de milioane de lire sterline). A fost forțat să-și predea lucrurile din buzunare, să își scoată șireturile, jacheta și cravata înainte de a fi luat vineri de Serviciul Marshals al SUA, potrivit Reuters.

Tatăl său a fost și el prezent la tribunal unde și-a pus mâna pe inimă, în momentul în care fiul său a fost dus cu cătușe. Instanța a luat măsurile pentru face mai dure restricțiile pe care le are Bankman-Fried la începutul acestui an, motivând eforturile sale de a lua legătura și de a contacta persoanele implicate în caz și faptul că a utilizat rețea privată virtuală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI