Close sidebar
Close sidebar

Regele Dorin Cioabă are inima frântă: ”Traian a scris istorie în justiția Romilor și va rămâne o amintire vie pentru toți!”

Dorin Cioabă a făcut un anunț trist, informându-și prietenii că Traian Grancea, o personalitate a comunității, a încetat din viață.

Petru Luca,

Dorin Cioabă, regele romilor

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dorin Cioabă a făcut un anunț trist, informându-și prietenii că Traian Grancea, o personalitate a comunității, a încetat din viață. ”Tribunalul Romilor pierde un mare Crisinitor, Traian Grancea, caci de el este vorba, a plecat dintre noi. Un om de o mare onoare, o capacitate in domeniul medierii, un om care sarea in ajutorul tuturora si lasa totul doar pentru a face bine semenilor.

Citeste si: Scandal uriaș la alegeri cu Regele Cioabă! După ce a obținut doar 80 de voturi la Sibiu, susține că a pierdut pentru că nu a fost lăsat să folosească asul de treflă pe buletinul de vot!

Am invatat multe de la el si acum cand scriu inima imi este trista, am pierdut un coleg, un mentor, un prieten.Traian a scris istorie in justitia Romilor si va ramane o amintire vie pentru toti care l-au cunoscut. Sincere Condoleante Familiei greu incercate si sunt alaturi de voi in aceste clipe grele, pandemia ne tine departe, dar ne rugam Domnului sa va imbarbateze”, a scris Dorin Cioabă, autotintitulat regele romilor din România

Traian Grancea era fiul unui supraviețuitor al Holocaustului, care a murit la vârsta de 108 ani, la Sibiu 

Decedatul a fost fiul lui Traian Grancea, supraviețuitor al Holocaustului, care a încetat din viață pe 20 mai 2014, la Sibiu, la vârsta de 108 ani. În 1942, peste 25.000 de țigani din România au fost deportați în taberele de exterminare din Transnistria, pe atunci parte a Uniunii Sovietice, aproape jumătate pierzându-și viața.

Printre cei care s-au întors teferi acasă s-a numărat și Traian Grancea, al cărui fiu, botezat tot Traian, este plâns astăzi de Dorin Cioabă și de comunitatea romă din Sibiu. 

Traian Grancea este plâns astăzi de comunitatea din Sibiu

În 2007, Traian Grancea senior a fost decorat de președintele de atunci al țării, Traian Băsescu, care i-a acordat acestuia Ordinul Național Serviciul Credincios” în grad de cavaler. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI