Alin Rotaru a fost prins în Spania. Poliția Națională iberică l-a prins la Barcelona, ​​ascunzându-l de justiția română, pe Alin Rotaru.

Supranumit "Regele etnobotanicelor", Alin Rotaru este născut în 1986 și era cunoscut în România pentru că a devenit vânzător de marijuana, transmite presa spaniolă.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care hoții fură bolidul de lux al unei femei imediat după ce ea coboară din mașină. Ce a pățit cățelușul aflat pe bancheta din spate

Alin Rotaru a mai fost acuzat, de asemenea, că și-a deschis, cu banii câștigați ilegal, o platformă de televiziune pe internet. care a piratat emisiunile sportive și a provocat mari pierderi rețelelor de televiziune din România și din alte țări.

Din 2021, conform documentației aflate, se afla în Spania, unde cu documente falsificate, reușise să își regleze situația administrativă.

Fugarul este cunoscut drept "regele etnobotanicelor" pentru că a fost pionierul înființării primului "magazin de vise" din România.

Alin Rotaru, căutat pentru dublă agresiune sexuală

Alin Rotaru era căutat în Spania pentru agresarea sexuală a două fete, ambele minore, pe care le-ar fi răpit ore în șir într-un apartament din București pentru ca acestea să întrețină relații sexuale între ele, în timp ce el le amenința cu pistolul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Evenimentele care au motivat această cerere de arestare și predare în România ar fi avut loc în iulie 2013 când Alin Rotaru le-a ținut în apartamentul său pe cele două victime și le-a forțat să întrețină relații sexuale.

Nu este prima dată când Alin Rotaru, care se ascundea acum în Catalunia, are probleme cu legea, conform El National.

În 2009, "Regele etnobotanicelor"a fost condamnat pentru trafic de droguri și pentru vânzarea de marijuana la 5 ani și patru luni de închisoare, dar a reușit să scape de poliție.

Alin Rotaru, căutat pentru dublă agresiune sexuală

Alin Rotaru, căutat pentru dublă agresiune sexuală

Acum va trebui să răspundă atât pentru vechea condamnare, cât ș pentru această anchetă pentru răpire și agresiune sexuală.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Alin Rotaru ar fi fost deja cunoscut pentru afacerile sale ilegale. A început un lanț de magazine care vindeau droguri și mai târziu, cu profiturile, a activat o televiziune pe internet, Spice TV, care difuza conținut piratat.

Alin Rotaru se afla în Spania din 2021, cu documente false

La momentul arestării la Barcelona, ​​agenții Poliției Naționale care se ocupă de căutarea și vânarea fugarilor, i-au reținut toate actele de identitate, care dovedeau că inculpatul a folosit o identitate falsă din 2021.

El a folosit actele false pentru a rămâne în peninsula iberică și a-și albi situația administrativă.

Nu a fost ușor, dar cercetările și urmăririle anchetatorilor au făcut posibilă arestarea la Barcelona a bărbatului cunoscut drept „Regele etnobotanicelor”.

Alin Rotaru se afla în Spania din 2021, cu documente false

Alin Rotaru se afla în Spania din 2021, cu documente false


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si