Mario Buștei, fiul celebrului Costel Buștei, considerat și „regele florarilor” din București, ar fi murit într-un penitenciar din Italia, potrivit publicației Gandul.

Cum s-a petrecut tragedia

Potrivit sursei citate, Mario Buștei urma să revină în țară, la începutul săptămânii, pentru a participa la un eveniment de familie.

Citește și: VIDEO Contabilă șantajată de interlopul cămătar! Totul a pornit de la un împrumut de 7.000 de euro

El ar fi fost, însă, oprit la graniță de autoritățile italiene, după ce polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul era dat în consemn într-un dosar de furt de mașină.

Ca urmare, Mario Buștei a fost încătușat, urcat într-o dubă a Poliției și dus direct într-un centru de arest.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

După numai două zile, bărbatul ar fi fost găsit mort în celulă, iar din primele cercetări, spun surse judiciare, reiese că românul ar fi decedat din cauza unei supradoze.

Tragedie în familia lui Costel Bustei. Mario Buștei urma să revină în țară, la începutul săptămânii, dar lucrurile au luat o altă turnură 

Tragedie în familia lui Costel Bustei. Mario Buștei urma să revină în țară, la începutul săptămânii, dar lucrurile au luat o altă turnură 

[Sursa foto: Gandul]

Cine este Costel Buștei

Costel Bistei a moștenit renumele de la mama sa, Tanța, care, alături de faimoasa Bambina, a fost una dintre cele mai vechi florărese din Capitală.

Familia lui Mario Buștei își are cartierul general în Piața de Flori, din Sectorul 5, unde se ocupă de aranjamente florale pentru diverse evenimente.

Surse apropiate familiei au dezvăluit, pentru Gândul, că rudele lui Mario urmează să strângă toate actele necesare pentru repatrierea trupului neînsuflețit și înhumarea acestuia după tradițiile romilor.

În plus, tatăl lui Mario Buștei este și un om foarte credincios, care, de mai bine de 15 ani, de sărbătoarea Sfintei Parascheva, duce la Iași, în mod gratuit, un camion de flori care sunt folosite în contextul procesiunii religioase.

Citește și: "A făcut multe minuni". Procesiune cu moaştele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou în București. Programul complet al slujbelor


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si