Close sidebar
Close sidebar

"Regele medicamentelor" si sotia lui au fost gasiti spanzurati. Oamenii aveau o avere de peste 3 miliarde de dolari, dar cu toate astea au decis sa moara

Veste socanta in Canada, acolo unde s-a aflat despre moartea celor doi soti Sherman, "regii medicamentelor". Barry Sharman si sotia sa, Honey, au fost gasiti spanzurati in propria locuinta.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anchetatorii vorbesc chiar si de o crima a regelui medicamentelor, care si-ar fi spanzurat sotia, iar mai apoi s-a sinucis. Miliardarul avea 75 de ani, iar sotia sa, 70. Ei au fost gasiti spanzurati in subsolul locuintei lor din Toronto, proprietate in valoare de 5.4 milioane de dolari.

Barry Sherman este fondatorul Apotex Inc. una dintre cele mai importante companii farmaceutice din intreaga lume, averea sa fiind de aproape 3,2 miliarde de dolari, fiind considerat al saptelea cel mai bogat candian.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Politistii au constatat ca nu exista urme de efractie in locuinta si au spus ca miliardarul si-a ucis sotia intr-un loc din casa, apoi a spanzurat-o si s-a sinucis si el. Ancheta este aspru criticata de catre copiii cuplului care spun ca parintele lor nu ar fi fost in stare de asa ceva.

Ancheta in acest dosar continua si este urmarita indeaproape chiar de catre premierul Justin Trudeau, om al carei campanii electorale a fost intens sustinuta de miliardarul canadian. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI