La scurt timp dupa Sfanta Impartasanie, conform membrilor Familiei Regale, nepotul regelui, principele renegat in urma cu doi ani, a venit sa-l vada, poate pentru ultima data. Nicolae a incercat sa intre in locuinta pentru a-si vedea bunicul, insa a fost impiedicat de cei care se aflau acolo.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Incidentul a survenit la doar o ora dupa ce Regele Mihai primise Sfanta Impartasanie de la trimisul IPS Mitropolitului Iosif”, se arata chiar in comunicatul Casei Regale. Tot reprezentantii familiei au precizat ca Regele Mihai era constient la momentul incidentului si nu a dorit sa-l vada pe Nicolae, pe care ar fi suparat pentru ca nu a lamurit problema paternitatii copilului despre care o tanara romanca spune ca este a lui.

Dar, pe de alta parte un credincios care abia s-a impartasit, care a primit aceasta Taina de la un preot, si care este grav bolnav, neacceptand sa-si vada nepotul incalca “legile crestine”. ”Este foarte important sa nu ramai cu vreo dusmanie fata de cineva si se cuvine sa existe o iertare reciproca intre tine (mai ales din partea ta) si cei de-aproape ai tai (de obicei in familie)”, scriu site-urile crestine despre cei care se impartasesc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si