UPDATE

Medicii se arată îngrijorați de starea Reginei

”În urma unei noi evaluări, în această (joi) dimineaţa, medicii reginei sunt îngrijoraţi de starea sănătăţii Majestăţii Sale şi au recomandat să rămână sub supraveghere medicală”, anunţă într-un comunicat Palatul Buckingham.

Prinții William, Andrew și Edward au ajuns la Aberdeen cu un avion, scrie BBC.De acolo, ar urma să meargă cu mașina la Castelul Balmoral.

Peste 100 de persoane s-au adunat în fața Palatului Buckingham după anunțul privind starea de sănătate a reginei, conform The Guardian.

 

Medicii au recomandat ca Regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, să rămână sub supraveghere medicală. „Regina rămâne să se odihnească la reședința Balmoral”, se mai spune în declarație.

Regina și-a amânat o întâlnire la sfatul medicilor

Miercuri seara la ora 18.00 presa a fost informată de Palatul Buckingham că regina trebuie să se retragă de la organizarea unei ședințe a Consiliului Privat care fusese programată pentru joi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Boris Johnson și-a luat rămas bun: „S-a terminat, prieteni”

„Aseară, oficialii au spus că, după o zi întreagă de marți, Majestatea Sa acceptase sfatul medicului de a se odihni, ceea ce însemna că ședința Consiliului Privat pe care urma să o conducă a fost amânată", a transmis corespondentul Sky News de la Casa Regală. 

Prințul Charles, în vizită urgentă la mama sa

Ducele de Cambridge, prințul William, se îndreptă spre castelul Balmoral din Scoția, a transmis Palatul Kensington.

Lui i se alătură tatăl său, Prințul Charles și Camilla, ducesa de Cornwall, potrivit Clarence House. 

Prințesa Anna și prințul Andrew au ajuns, de asemenea, la Balmoral. Prin urmare, toți membrii familiei se îndreaptă spre Scoția, fapt care are efectul de a-i îngrijora suplimentar pe britanici.

regina elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a, fotografiată marți 6 septembrie, la Balmoral

[Sursa foto: Twitter]

Castelul Balmoral este un edificiu de mari dimensiuni, aflat pe o moșie în zona Aberdeenshire, Scoția, cunoscută ca Royal Deeside.

Proprietatea a fost achiziționată de Prințul Consort Albert, soțul reginei Victoria și este reședința regală de vară preferată de regina Elisabeta a II-a.

Citeste si: Liz Truss va fi noul premier britanic

Cu doar o zi în urmă, la Balmoral a avut loc schimbarea mandatului de premier: Boris Johnson a demisionat oficial, iar regina Elisabeta a II-a i-a predat mandatul de formarea noului cabinet lui Liz Truss.

Regina Elisabeta are patru copii, opt nepoți și 12 strănepoți. Prințul Charles de Wales, a cărui soție este ducesa de Cornwall, este moștenitor al tronului Regatului Unit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si