Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, este cel mai vârstnic monarh din lume. Totodată, aceasta este și suverana cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii.

Regina a petrecut noaptea de miercuri spre joi în spitalul londonez King Edward VII din cauza unei afecţiuni a care nu a fost neprecizată, aceasta neavând legătură cu COVID-19. Joi, regina a revenit la Castelul Windsor pentru odihnă şi câteva activităţi uşoare, a informat biroul de presă de la Palatul Buckingham.

Citeste si: Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a a refuzat titlul ,,The Oldie of the Year''

Regina se simte bine în prezent

Regina Elisabeta a II-a nu a mai avut probleme grave de sănătate recente, episodul de săptămâna trecută fiind prima internare a acesteia după mulți ani. Conform reprezentanţilor casei regale, monarhul Marii Britanii se simte bine în prezent şi are o stare de dispoziţie bună.

Marţi, regina Marii Britanii a participat la două audienţe organizate în format virtual. Acestea au constat în primirea noilor ambasadori ai Coreii de Sud şi Elveţiei. Mai multe fotografii realizate în timpul acestui eveniment public o arată pe suverană purtând o ţinută vestimentară galbenă şi fiind, ca de obicei, zâmbitoare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un tablou pictat Churchill, simbolul unei prietenii, a fost vândut la Londra cu 2 milioane de euro

Regina Elisabeta a II-a, care este şef de stat în 15 ţări şi teritorii, inclusiv în Australia, Canada şi Noua Zeelandă, şi va sărbători în 2022 împlinirea a 70 de ani de când a urcat pe tronul Regatului Unit, este renumită pentru sănătatea ei robustă şi continuă să participe la numeroase angajamente publice oficiale.



Pe dealtă parte, regina britanică a fost nevoită să îşi anuleze vizita oficială în Irlanda de Nord de săptămâna trecută, după ce medicii casei regale i-au recomandat să ia o pauză de odihnă pentru câteva zile. 

Citeste si: Prima nuntă regală din Grecia: Cel mai tânăr fiu al fostului suveran grec s-a căsătorit cu fiica unui miliardar elvețian


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si