Regina a dezvăluit că a fost „foarte obosită și epuizată” după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2, în timp ce a discutat despre experiența ei cu Asef Hussain, un fost pacient al cărui frate și tată au murit din cauza virusului, relatează The Guardian. 

Virusul te face "foarte obosit şi epuizat, nu-i aşa? Îngrozitoare pandemie!", a spus ea miercuri, vorbind cu Asef Hussain.

Citeste si: Liderul cecen Ramzan Kadîrov spune că a primit ordin de la Putin să cucerească Kievul

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv la COVID-19 în februarie şi a prezentat, potrivit Palatului Buckingham, "simptome uşoare".

Regina acuză probleme de sănătate

Încă de dinainte de a se îmbolnăvi de COVID-19, regina şi-a relaxat considerabil agenda după o noapte de spitalizare în octombrie, a cărei natură nu a fost niciodată dezvăluită. Ea s-a retras de la începutul pandemiei la Castelul Windsor, la aproximativ patruzeci de kilometri de Londra, iar în prezent are probleme să se deplaseze.

În urmă cu două săptămâni, ea a participat la o ceremonie religioasă în memoria soţului ei, prinţul Philip, care a murit anul trecut.

Citeste si: Locuitorii din Shanghai au ajuns în pragul disperării după o săptămână de carantină totală. Oamenii urlă noaptea la geamuri

La finalul întâlnirii cu îngrijitorii, Elisabeta a II-a a discutat cu echipa de constructori care a ridicat în câteva săptămâni unitatea de îngrijire pentru a face faţă creşterii numărului de bolnavi.

"Este interesant, când există ceva vital, toată lumea lucrează împreună.

Este minunat, nu-i aşa?", a spus ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si