Într-un discurs televizat, regina Elisabeta a mulțumit totodată și britanicilor care stau în cară pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

Citeste si: Premierul britanic Boris Johnson, diagnosticat cu COVID-19, a fost internat în spital

„Doresc să le mulțumesc celor care se află în linia întâi”, a spus regina referindu-se la persoanele aflate în sistemul public de sănătate, „personalului care acordă îngrijire”, dar și „tuturor acelora dintre voi care stau acasă, ajutând astfel la protejarea acelor persoane vulnerabile”.

„Vom învinge”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Vom învinge, iar această victorie va fi a fiecăruia dintre noi”, a mai spus regina.

„Sper că, în anii care vor veni, toată lumea va fi mândră de modul în care am rezolvat această provocare”, a spus suverana britanică.

Citeste si: Grupa de sânge cu riscul cel mai mare de a se infecta cu coronavirus

„Iar cei de după noi vor spune că britanicii acestei generații au fost la fel de puternici ca ceilalți”, iar „calitățile autodisciplinei, determinării binevoitoare și camaraderiei caracterizează în continuare această țară”.

Acesta a fost cel de-al patrulea mesaj televizat, difuzat britanicilor, de la începutul domniei de 68 de ani a reginei Elisabeta a II-a.

Până în prezent s-au înregistrat aproximativ 42.000 de cazuri de COVID-19, Marea Britanie aflându-se printre cele mai afectate state din Europa, cu peste 4.300 de decese.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si