Motivul pentru care regina și-a creat propria marcă de detergent de vase este faptul că îi place să spele vasele din când în când, scrie Daily Mail.

Majestatea Sa a început să vândă sticle cu săpun lichid de 500 de mililitri la moşia ei Sandringham din Norfolk. 

Ce aromă are produsul

Aroma produsului este „coastal walks” (plimbări pe coastă).

Ca majoritatea produselor vândute la Sandringham, gin, ceai, biscuiţi, săpunul lichid este realizat în împreujurimile proprietăţii, aşa cum este indicat pe etichetă. 

Citeste si: Un rus s-a predat cu tot cu tanc și a negociat prin SMS cu armata ucraineană

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Inspiraţi de o pasiune comună pentru protejarea mediului, am colaborat cu Norfolk Natural Living (o firmă de produse naturale) cu scopul de a produce săpunul lichid la doar 16 kilometri de proprietatea Sandringham, folosind cele mai bune produse vegetale ”. 

Proprietatea de la Sandringham a colaborat deja cu Norfolk Natural Living pentru a realiza un parfum pentru câini- seştie că regina apreciează compania câinilor din rasa corgie, numit şi acesta „coastal walks”. 

Paul Burrell, fost majordom la Buckingham, a declarat în podcastul „The Secret” din 2020 cp regina Angliei are obiceiul de a spăla tacâmurile după picnicurile de la Balmoral. 

Regina Elisabeta, probeleme de sănătate 

Se spune că Regina ar avea probleme destul de serioase de sănătate, după ce în ultima perioadă a absentat la diverse evenimente importante. 

Citeste si: O româncă a fost condamnată la închisoare după ce și-a bătut iubitul. Femeia a încălcat ordinul de restricție obținut de bărbat

De asemenea, aceasta, împreună cu prințul Charles, au suferit de Covid-19. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si