Close sidebar
Close sidebar

Regina Youtube-ului s-a sinucis la 33 de ani! A fost gasita spanzurata in apartamentul ei

Stevie Ryan, actrita care a devenit celebra datorita videoclipurilor sale virale de pe Youtube, a fost gasita moarta la varsta de 33 de ani, scrie Independent.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ryan a scris, editat si jucat in propriile videoclipuri care au fost difuzate in mass-media, filmulete care au generat milioane de reactii, potrivit Independent.

Aceasta a interpretat personaje precum Little Loca si Sceney Sceneable, dar a imitat in videoclipurile sale si artisti ca Justin Bieber, Lady Gaga si Amy Winehouse.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Producatorii americani de la VH1 i-au oferit o emisiune proprie numita Stevie TV.

Actrita a decedat pe 1 iulie, in apartamentul ei din Los Angeles, politistii declarand ca fiind o sinucidere prin spanzurare, scrie Mediafax.

Cu o zi inainte de moartea ei, ea a postat pe social media un mesaj despre pierderea bunicului ei.

"Omul viselor mele va fi acum numai in visele mele. Imi va fi dor de tine in fiecare zi, pentru totdeauna, te iubesc Pa," a scris ea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI