Anuntul despre moartea regizorului si profesorului a fost facuta pe pagina de socializare a Uniunii Artistilor Plastici, filiala din judetul Maramures. Gheorghe Dinu era internat de mai multe zile pe sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta din municipiul Baia Mare. El suferise o fractura la picior, iar alte probleme de sanatate ale lui au dus la agravarea starii sale si ulterior la deces.

Gheorghe Dinu a debutat in cinematografie alaturi de regizori importanti din Romania precum si regretatul Sergiu Nicolaescu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

El era nascut in Baia Mare, a lucrat ca si cameraman pentru TVR, TVR CLUJ, Antena 1 si a colaborat o lunga perioada cu mai multe televiziuni locale din Baia Mare.

A fost profesor si a pregatit multe generatii de operatori de imagine si era si profesor al Facultatii de Jurnalism din cadrul Centrului Universitar Nord-Baia Mare.

Era un remarcabil artist al imaginii fotografie de arta si de film, creator cunoscut in domeniul televiziunii si al creatiei cinematografice. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si