Sabii, bate si bolovani- acesta a fost arsenalul folosit in casa unei familii din Buzau. Niste indivizi care au venit recent  din Suedia, de la cersit, s-au napustit asupra rivalilor. Le-au spart geamurile si au intrat peste ei in casa. 

Atacatorii nu i-au gasit pe cei cu care aveau un razboi de purtat.

In casa erau numai femeile, un adolescent si un copil nou-nascut, asupra carora indivizii s-au napustit cu toate armele din dotare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nici zece minute n-a durat incaierarea. Agresorii au batut in retragere cand au auzit sirenele politiei. In scurt timp, strada a fost impanzita de mascati si de ambulante. Oamenii spun ca reglarea de conturi are la origine o intamplare petrecuta in strainatate. Agresorii au vrut sa se razbune pe rudele unui clan care, cu ceva vreme in urma, ar fi vrut sa le dea foc intr-un ghetou din tara scandinava.

Pentru depistarea batausilor, jandarmii au verificat chiar si podurile caselor. Intr-un final, 6 persoane au fost conduse la Politie pentru audieri.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si