Close sidebar
Close sidebar

Reglare de conturi cu sabii si bolovani. Romii din Buzau au intrat in casa peste o familie cu un copil nou-nascut si a inceput sa ii bata pe toti membrii familiei

Reglare de conturi cu sabii si bolovani intr-un cartier din Buzau. Niste indivizi au dat buzna in casa unei familii unde se afla si un copil nou-nascut si i-au atacat pe cei din casa. La scurt timp dupa scandalul sangeros, mascatii au descins in cartier. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sabii, bate si bolovani- acesta a fost arsenalul folosit in casa unei familii din Buzau. Niste indivizi care au venit recent  din Suedia, de la cersit, s-au napustit asupra rivalilor. Le-au spart geamurile si au intrat peste ei in casa. 

Atacatorii nu i-au gasit pe cei cu care aveau un razboi de purtat. In casa erau numai femeile, un adolescent si un copil nou-nascut, asupra carora indivizii s-au napustit cu toate armele din dotare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nici zece minute n-a durat incaierarea. Agresorii au batut in retragere cand au auzit sirenele politiei. In scurt timp, strada a fost impanzita de mascati si de ambulante. Oamenii spun ca reglarea de conturi are la origine o intamplare petrecuta in strainatate. Agresorii au vrut sa se razbune pe rudele unui clan care, cu ceva vreme in urma, ar fi vrut sa le dea foc intr-un ghetou din tara scandinava.

Pentru depistarea batausilor, jandarmii au verificat chiar si podurile caselor. Intr-un final, 6 persoane au fost conduse la Politie pentru audieri.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI