Reglare de conturi intre doua clanuri mafiote pe Calea Mosilor. Peste 12 masini de politie au sosit la fata locului
Mai rau ca in filmele cu interlopi. Asa s-ar putea descrie scenele care au avut loc aseara pe Calea Mosilor. Doua clanuri mafiote au inghetat traficul rutier din intersectia dintre Calea Mosilor cu Mihai Eminescu. Dupa ce s-au sicanat in trafic, cele doua masini s-au tamponat.
Au fost si focuri de arma intre cele doua clanuri, iar unul dintre indivizi a cazut din masina si a fost la un pas de a fi calcat de celalalt autoturism, scriu jurnalistii Hotnews.
12 echipaje de politie au sosit la fata locului, insa una dintre masini deja parasise locul faptei.
La miezul noptii, autoritatile refaceau traseul parcurs de autoturisme si interogau atat martorii, cat si indivizii care au pornit scandalul.

Dupa ce s-au sicanat in trafic, cele doua masini s-au tamponat.Au fost si focuri de arma intre cele doua clanuri, iar unul dintre indivizi a cazut din masina si a fost la un pas de a fi calcat de celalalt autoturism, scriu jurnalistii Hotnews.

12 echipaje de politie au sosit la fata locului, insa una dintre masini deja parasise locul faptei.La miezul noptii, autoritatile refaceau traseul parcurs de autoturisme si interogau atat martorii, cat si indivizii care au pornit scandalul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si