Filmul jafului urmat de crimă în cazul afaceristului Adrian Kreiner arată că toți autorii au avut un plan bine gândit. Ei au calculat pas cu pas traseul și chiar au urmărit dintr-un imobil aflat vis-a-vis de vila afaceristului tot ce se întâmpla în curtea acestuia. Mai mult, aceștia ar fi avut și un apartament închiriat în Sibiu, la care ar fi emrs după teribila faptă. Toate aceste detalii reies din comunicatul transmis de oamenii legii, joi seara, când au anunțat că au ridicat un bărbat suspect în acest dosar.

Bărbatul, pe numele Laurențiu Lăcătușu, a fost ridicat de polițiști din trafic. Oamenii legii aveau suspiciunea că acesta ar avea legătură cu cazul omului de afaceri, Adrian Kreiner, ucis în bătaie în propria casă, pe 6 noiembrie. Bărbatul capturat de agenți nu are fapte penale și în jurul lui doar planează suspiciuni legate de acest caz. 

Până acum, în ancheta morții afaceristului din Sibiu a fost reținut un bărbat din Timișoara, Ilie Sitaru, în vârstă de 44 de ani, care este doar martor. Însă, adevărații asasini sunt în libertate.

Bărbatul capturat aseară, în Dolj, este fost sportiv și potrivit informațiilor de pe pagina sa de socializare, acesta 

Care este relația dintre asasini, din informațiile adunate de anchetatori

Se pare că asasinii lui Adrian Kreiner se știau destul de bine, punând la punct planul prin care voiau să jefuiască casa afaceristului.

Oamenii legii au analizat imagini din peste 100 de locații care acoperă aproximativ 10 km2 din suprafața municipiului Sibiu și a comunei Șelimbăr, și au ridicat imagini din 67 de locații ce însumează peste 1.500 de ore de filmare continuă. Anchetatorii au ridicat sute de urme care să ducă spre criminali.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Filmul evenimentului este relativ simplu: pe 4 noiembrie, cei cinci suspecți, patru bărbați și o femeie, au plecat de pe raza localității Dumbrăvița, județul  Timiș cu două autoturisme aparținând a doi dintre suspecți.  

Citește și: Ce au făcut asasinii înainte de crimă? Au străbătut sute de kilometri pentru a sparge casa afaceristului Adrian Kreiner

Au abandonat autoturismul în municipiului Deva, județul Hunedoara și au luat o altă mașină cu care au intrat în Sibiu. În jurul orei 17:30 au mers în parcarea unui mall.

După ce trei dintre ei au făcut mici cumpărături, în timp ce ceilalți 2 au așteptat în mașină, în jurul orelor 18.00, s-au deplasat cu toții pe strada Doamna Stanca, unde suspecta închiriase un apartament pentru 3 nopți. 

În jurul orelor 00.00 de pe 05.11.2023, asasinii au plecat pe jos spre strada Moldoveanu, unde locuia victima. Aproximativ la pra 00.30, cei trei suspecți au sărit gardul și au pătruns în imobilul nelocuit situat vis-a –vis de locuința lui Adrian Kreiner și apoi au urcat în podul imobilului, pe o scară laterală. De atunci și până în noaptea de 06.11.2023, suspecții au supravegheat locuința victimei la intervale diferite de timp,  având și perioade în care au lipsit casa pentru a face cumpărături.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: Ce urmăreau, de fapt, criminalii lui Adrian Kreiner? Ce i-au spus în momentul atacului fiicei afaceristului

În dimineața zilei de 06.11.2023, în jurul orelor 02.20 minute, cei trei suspecți au părăsit podul casei, au sărit gardul proprietății și s-au dus la gardul locuinței victimei, doi dintre ei au forțat un element metalic din gard și au păstruns în curte, în timp ce al treilea a rămas în stradă, supraveghind ce se întâmplă în exteriorul locuinței,  dar și în stradă.

După ce au pătruns în curtea victimei, cei doi suspecți au deșurubat becurile de la iluminatul perimetral, au deschis o fereastră de la garajul locuinței, care era rabatată și au păstruns în garajul victimei, în jurul orei 02.38 minute. Din garaj, suspecții au intrat direct în casă, unde, la parter, în living, se afla victima, care probabil adormise pe canapea. De acolo a urmat un adevărat calvar când le-au amenințat pe fiica și pe logodnica afaceristului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si