Remus Cernea reuseste acum sa socheze si cu declaratia sa de avere. La 42 de ani, parlamentarul nu are absolut nimic, declaratia sa de avere fiind plina de… liniute la capitolul proprietati. Doar la capitolul datorii, deputatul a avut cate ceva de completat. Cernea are trei credite mici, insa anul trecut se pare ca a avut ceva probleme financiare.

Conform declaratiei de avere, el a luat pe termen scurt, noua minicredite de la o societate de investitii financiare, acele credite unde ti se aduc banii acasa, doar pe baza de buletin.

Suma totala luata in 2015 a fost de 8.120 de lei, pe care a inapoiat-o in acelasi an. Asta inseamna ca sumele imprumutate la fiecare minicredit au fost sub 1.000 de lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nici la capitolul venituri, Remus Cernea nu sta prea bine. Singura sa sursa de bani, anul trecut, a fost Parlamentul, respectiv salariul sau de deputat, de circa 5.000 de lei.

La sfarsitul lunii februarie, Remus Cernea i-a luat prin surprindere pe jurnalistii din Parlament, aducandu-si iubita in fata camerelor de filmat, cerand-o in "parteneriat civil" si sarutand-o cu patima chiar acolo, pe holul Casei Poporului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si