"Am inregistrat o cerere de chemare in judecata pe numele domnului George Becali in urma atacurilor extreme pe care le-a formulat la adresa mea in cadrul unor emisiuni. Cred ca pentru societatea romaneasca este nevoie de un efort de cultivare a dialogului, a respectului, a tolerantei si cred ca limbajul Urii nu are ce cauta in discursul public din tara noastra. De aproape 20 de ani in societatea civila si in mediul politic am aparat drepturile individual e, cauzele unor cetateni, am militat pentru protectia minoritatilor de orice fel.

Acum imi voi apara mie insumi drepturile", a declarat Remus Cernea, dupa ce a depus plangerea la Tribunalul Bucuresti.

Pe langa despagubirile de 50.000 de euro si achitarea cheltuielilor de judecata si a onorariului avocatului, cernea mai vrea sa achite si contravaloarea a unui clip care sa fie difuzat la posturile la care a fost insultat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Intr-o interventie telefonica la B1 TV, Gigi Becali a declarat ca este convins ca va castiga acest proces.

”Îi transmit aşa: tot ce mişcă în ţara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman este.

Voi câştiga procesele în ţara mea pentru că judecătorii sunt români şi ortodocşi şi nu va fi niciunul de partea lui. Eu, când e vorba de Hristos şi Sfânta Evanghelie, nu am idei. Eu propovăduiesc Evanghelia aşa cum este ea.

Dacă este ateu, să dezbată el idei cu elgibitii (LGBT) lui. Noi să vedem, când participă la alegeri, câte persoane îl votează, ca să vedem câţi homosexuali şi LGBT sunt în România”, a declarat Becali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si