Close sidebar
Close sidebar

Remus Cernea nu va mai face legi pentru delfini, iar fiica lui Vadim nu va ocupa locul tatalui sau! Politicieni cunoscuti, care nu au prins un loc in Parlament!

Politicienii independenti care au candidat in Capitala nu au reusit sa obtina numarul de voturi necesar pentru a intra in Parlament.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este cazul Elenei Udrea (doar 3.154 de voturi), al lui Remus Cernea (4.260 de voturi) si al lui Theodor Paleologu (8.278 de voturi).

Remus Cernea este cunoscut ca fiind parlamentarul care in mandatul trecut a incercat introducerea unor legi controversate, de la cea privind casatoria intre persoanele de acelasi sex, pana la cea privind acordarea unor drepturi delfinilor.

Lidia Vadim a candidat din partea PRM

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nici fiica lui Corneliu Vadim Tudor nu a reusit sa acumuleze, cu PRM, partidul infiintat de tatal sau, destule voturi pentru a intra in Parlament.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI