Close sidebar
Close sidebar

Remus Truica vrea sa dea in judecata Statul Roman la CEDO, dupa ce a fost anchetat de DNA in dosarul Printului Paul! "Dramele raman si nu pot fi sterse sau reparate"

Remus Truica lasa sa se inteleaga ca ar putea da Statul Roman in judecata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, dupa ce a stat retinut o noapte si 6 luni in arest preventiv, in dosarul retrocedarilor ilegale.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Remus Truica a anuntat ca ia in calcul sa dea Statul Roman in judecata la CEDO din cauza abuzurilor la care a fost supus in timpul anchetei, intr-un dosar orchestrat de DNA Brasov, legat de retrocedari ilegale. Omul de afaceri sustine ca noaptea petrecuta in arest, dar si cele 6 luni in care a fost „consemnat” la domiciliu, l-au privat de bucuria de a-si vedea copiii care locuiesc in afara Romaniei, alaturi de mama lor. In plus, el sustine ca intreaga ancheta a fost, de fapt, o mascarada, menita sa-l determine sa faca un denunt pe numele lui Calin Popescu Tariceanu.

„Odata, istoria acestor zile se va scrie cu siguranta. Timpul va fi cel care va cerne adevarul din multitudinea de povesti. Dramele insa raman si nu pot fi intoarse sau reparate. Eventuala condamnare a Statului Roman la CEDO, in cazul meu, nu imi va intoarce nici o secunda din timpul ce l-as fi putut petrece cu fetitele mele in brate.

Nu am putut respecta promisiunea ca le voi invata matematica si fizica si nu am tinut promisiunea ca le voi fi alaturi toata viata. Acum sunt doua domnisoare mari si frumoase, ce nu mai au obisnuinta tatalui. Zilnic, sufletul meu moare in doze din ce in ce mai mari. Nimic, niciodata, nu va repara aceste momente. O secunda din viata noastra este fara pret”, a scris Remus Truica pe blogul sau personal.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Din mica mea experienta de cercetat penal, din „relatia” avuta pe durata cercetarii cu un Procuror Sef Serviciu Teritorial DNA, pot spune cu suflet curat ca cercetarea nu avea deloc legatura cu faptele acuzate, Porcurorul nu era deloc interesat de cele intamplate in urma cu 11 ani ci principala lui directie o reprezenta inculparea cu orice chip a domnului Tariceanu. Dan Andronic, Marius Marcovici, Tal Siberstein, subsemnatul, nu am fost altceva decat trepte de urcat pentru a ajunge la Presedintele Senatului Romaniei.

Oricare dintre noi ar fi acceptat un denunt, altfel ar fi aratat acum dosarul „Printul Paul”. Multi cedeaza si scriu dupa dictare. Suntem de departe pe primul loc in lume la rata denunturi/cap de locuitor. Trist. Arata o forma de boala sociala”, a mai scris Truica.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI